Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Darček na meniny

..ako som kúpila darček sama sebe
 Akurát je nedeľa ráno, ideálny čas na písanie.. v posteli of course J Angelika si totiž včera šla urobiť takú malú radosť. No ono som včera ráno ani netušila, že  poobede vyvalím môj niekoľkomesačný plat za notebook, ale čo pán Boh mieni, Angelika mení J HEHEHE 

No začnime od začiatku..Ráni si tak volám s Jarom, že za odmeny by som si chcela asi kúpiť notebook. Hneď sa na mňa zosypala spŕška výhod a nevýhod, s ktorými som aj súhlasila, veď mám doma PC, ale mňa keď chytí nejaký nápad, neviem prečo, ale nerada sa ho púšťam, kým to nemám. No tak sme po niekoľko násobnom prosení šli do NAY elektrodomu, kde mi pani musela najprv schváliť úver. Sanozrejme, že som chcela cez Home Credit, zdalo sa mi podľa reklám, že s mojou na hlavu postavenou zmluou by to mohlo byť reálne. Pani naťukala niečo do jej PC a vyhodilo jej, že mám smolu. So smútkom v očiach som sa chcela postaviť, že teda ideme domov, keď mi navrhla, že môže skúsiť predsa HOME CREDIT. Vraj ma prepočula a dala Quattro.
Za dve hodiny so už sedela v autobuse, notebook na kolenách a s hlúpym pocitom, že Jaro mi naň prispel dvoma tisíckami, že vďaka mne sme zmeškali posledný vlak a že som Jarovi nadávala kedysi, keď si ho chcel kúpiť on.
Našťastie všetko dobre dopadlo a Angelika prišla o deviatej domov. Jasné, že do jeden jsom pri ňom sedela a mala z toho atrakciu, ale ráno  som ani nvedela, že ho mám. 
Prišiel obed. Notes letel na stôl. O hodinu aj na nabíjačku. Internet frčí lepšie ako na normal PC. To je super. Aj na klávesnicu som si zvykla, len mi chýbajú na nej slovenské písmená. Diakritiku iba tipujem. 
No sranda proste. Zatiaľ neviem na čo mi bude, hádam budem viac písať. 
Idem robiť niečo prospešné. Napríklad si upratať ten bordel v izbe.


Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014