Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Opäť niečo na nedeľu...

...ako som sa dostala až sem a bez úrazu

Dobrý deň, tak sa tu vítam.

Volám sa Angelika a aj napriek relatívne bohatej histórii podomnou som tu iba prvý deň. Asi niekedy v októbri 2006 som začala pomaličky písať na Blog.cz , ale po čase som prišla na to, že Tokyo Hotel nevplýva na mňa pozitívne. Už som to spomínala niekde dávno dávno dole. A aby ma posudzovali podľa 13-ročných "susediek" zaľúbených do Toma alebo Billa? Tak to teda nie. Zbalila som si všetky písmenká do Wordu a kliknutím na odkaz Zrušiť blog som sa odsťahovala. Chvíľu som zažila pocit bezdomovca a potom ma prichýlil jeho nevlastný brat Blog.sk .

Pomaly som si vybalila všetky veci.Miesta tu mám veľa. Je to tu také priestranné a moderne zariadené. Uvidím, ako si tu sama vystačím. Asi by som sa mala ísť predstaviť spolubývajúcim. Usporiadať večierok. Ale neviem ako to tu chodí. Čo keď ma medzi seba neprijmú? Ale nemám až tak veľa vecí, aby som sa nedokázala opäť pobaliť a odísť na cesty.

Nebojte, nie som problémová. Som vcelku nekonfliktná osoba. Predchádzajúci "domáci" ma nemal veľmi rád. Nakoniec aj to bol jeden z dôvodov môjho odchodu.

Svoje názory k dianiu vyjadrujem síce veľmi zriedka, ale keď už sa k tomu dostanem, snažím sa povedať všetko presne tak, ako to vidím.

Ešte Vás chcem upozorniť, že tu nebudem veľmi často. Som človek aj napriek nízkemu veku dosť vyťažený a svoj voľný čas venujem aktivitám, ktoré nemajú s týmto tu nič spoločné.  Keby ste niečo potrebovali, nájdete ma v práci ale pozrieť ma môžete iba cez ochranné sklo , pretože nepovolaným je tam vstup zakázaný. No to je o mne asi všetko, pretože už opäť bežím preč.

Dúfam, že ma budete mať radi, pretože ja Vás mám rada už teraz :)


Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

  1. tak teda vitaj
    ...a pocuvaj co chces...pokial nepises o tom ako chces drichmat s th tak je to myslim ze v norme :)
    publikované: 21.01.2007 17:30:48 | autor: darkchest (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :))
    "Čo keď ma medzi seba neprijmú?" - vobec sa nemusis obavat
    publikované: 21.01.2007 17:45:09 | autor: lulla (e-mail, web, autorizovaný)
  3. tu je to 100-krát lepsie ako na ceskom blogu
    Takze si uz urcite nebudes musiet zase raz balit veci....
    publikované: 21.01.2007 19:14:34 | autor: mona901 (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vitaj v rodine :-)
    publikované: 21.01.2007 19:46:43 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014