Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Internetoví podvodníci... prečo??

Mám všetky najnovšie informácie o tom, kto prečo a ako...
Samozrejme, že je to blbosť.. článok, teda skôr nadpis, som troška zveličila, to aby bol pútavejší. Veď mám záujme pritiahnuť sem čo najviac ľudí. Dnešný príspevok bude totiž celkom zaujímavý.
 
Začalo to ráno. Nie dnešné ráno, ale ešte v piatok sa mi zdá. Nie som si tým istá, tak to nejdem rozoberať do podrobna.
 
Proste som si ako každé ráno prebehla všetky záložky, ktoré mám v telefóne a keďže som mala čas, kukla som aj diskusie na RoKli a čo som neobjavila? V sekcii Rokli chat som narazila na zaujímavý článok. Volá sa "Dám to sem" a je to o jednom týpkovi, ktorý je na internete dosť známy za posledný rok...
 
Všetko to začalo tým, keď si povedal, že začne zverejňovať svoj krutý život na internete a tým dúfať, že sa nájde niekto naivný s dobrým srdcom a pošle mu peniaze. Upozorňujem, že je to príliš dlhé a nie každý ma asi nervy či skúr žalúdok na takéto výplody. Každopádne som si povedala, že keď pán Peter Laborecký, bytom v Košiciach, paušálom, internetom od T-Comu, reťazami na krku, nafarbenou hlavou, dátovým programom od Orange má takú ťažkú situáciu, pomôžem mu aj ja a jeho veľdielo zviditeľním aj na svojom vysoko navštevovanom blogu..
 
A keby ste sa niekto nudili, múžete pátrať ďalej ako aj ja.. Ujo Google po zadaní slovného spojenia Peter Laborecký nájde približne 1290 výsledkov, takže sa nebudeme nudiť ani nasledujúcich pár mesiacov... Každopádne, aby som nebola ja tá najväčšia sviňa, uznávam, že aj napriek "pár" gramatickým chybám má pán Laborecký s bytom Gerlachovská 8 v Košiciach zmysel pre písanie sci-fi. Myslím, že keby si našiel dobrého agenta, ktorý mu upraví štylistiku, vytĺkli by z Nového Času celkom slušný honorár, ktorý by na začiatok stačil na zakúpenie vecí vhodných pre profesionálneho podnikateľa- začiatočníka. Zrejme by to bolo aj sfilmované, nevylučujem aj možnosť mimoslovenského úspechu, ale nepredbiehajme skutočnosti. Najprv treba asi agenta.Ten aj niečo stojí, takže dávam do pozornosti tieto čísla: 0905960822 alebo 1727035356/0200. Zrejme tým mieni, aby sa zasielali drobné príspevky na rozbeh, veď taký agent tiež nie je zadarmo...Preboha ľudia, ktorí si to tu náhodou prečítate, neverte mi. Nič nikam nezasielajte ani nevybavujte agentov. Skôr vás odkazujem na hoax.cz , kde majú bohaté skúsenosti s takýmito kvázi podnikateľmi. Prosím o podrobné prezretie si nasledovnej foto...
 
 
Prosím o naozaj dôkladný rozbor. Hlavne si všimnite retiazku a melír. Nachádzame sa uprostred našej prehliadky. Teraz otočte prosím hlavy doprava.
 
 
Vidíme zrejme niečo ako foto z dovolenky... Dosť pofidérne, nakoľko dieťa nemá ani na jedlo...
 
Myslím, že aj stačí... neviem či sa mám smiať, alebo plakať. Niektorí ľudia sú schopní sa absolútne ponížiť iba preto, aby získali všetko zadarmo... Dnešný seminár končí. Teším sa na budúcu hodinu..
 
Pozn.: Všetky postavy, mená aj situácie sú vymyslené. Akákoľvek podobnosť je čisto náhodná. Každá foto je ilustračná. Autor neberie zodpovednosť za skutky ľudí, ktorí sa v tomto našli a taktiež za činy, ktoré po tomto vykonajú.

Moje trápne úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. podvodnici
    Ja mam tiez skusenosti s podvodnikmi pochadzajuci z Banskej Bystrice. Lubomir Lichy!!!!!!!!!Najskor sa snazi vam pomoct typu, investuje peniaze, parkrat vam vyplati urok, potom si vymysli, ze obrali ho o peniaze arabi a uz neuvidite peniaze, mate ib problemy existencne. Celkom malo na to, aby ste sa zblaznili. Velmi vyuziva zeny, je pohladny chlap, takze zeny naletia.
    Skutocne budte optrni, pred tymto bystrickym podvodnikom.
    publikované: 18.03.2007 11:57:54 | autor: dada (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. NECHAPEM
    V prvom rade by som bol rad keby si tieto klamstva omne zmazala.Ano daval som kedysi clanky o svojom krutom zivote na internet a dufal som ze mi mozno niekto pomoze,ale ako som zistil,vdaka internetovym podvodnikom su uz podvodnici aj ty co naozaj potrebuju pomoc.Na mojej stranke www.smiesko.weblahko.sk je zverejnene uplne vsetko,takisto dokazy otom ze vsetko co som napisal je pravda.Overila si si aspon jeden z mojich dokazov ze to co pisem je klamstvo ? Hm preco si si taka ista ze klamem ? Stranku o mojom krutom zivote som zacal zverejnovat kvoly tomu lebo som videl ako ludia pomahaju kade komu napriklad ciganke s 12 detmi sa ludia poskladaju na vetsi byt lebo chuderka ma len garzonku,alebo jojka pomoze 18 rocnej stripterke z vyvolenych ktora je tehotna a ani nevie od koho caka dieta,velmi pekne,takym ludom treba pomahat,oni si to zasluzia,ja nie.Ak si ferova,otukaj si na mojej stranke dokazy ktore som tam zverejnil a bol by som rad keby si sa mi ospravedlnila ak zistis ze je to vsetko pravda co pisem.No a este jedna vec,ta stranka bola len jedna z moznosti ktore som skusal,kedze som videl komu ludia pomahaju,ALE PRECITAJ SI NAPRIKLAD NA MOJEJ STRANKE POLOZKU AKTUALNY ZIVOT A ZISTIS AKO SOM SA SNAZIL A SNAZIM SA
    publikované: 22.02.2008 09:12:16 | autor: smiesko (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pravda o kaitanovi
    najskor si zriadil charitu a ked mu nevynašala trapna hystorka o krutej matke a tyranom Petkovi tak ca čudujme svete z neho stal mág a veštec, ktorému ked naletíte a nedoplatíte mu tak ako ja hrozí vam prekliatim a smrtou, žeby sa styraneho Petka zrazu vyklul povodnicky mag s prepojením na Košickú mafiu?
    publikované: 17.08.2009 15:39:48 | autor: Julinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. podvodnik
    Davam do pozornosti
    Prosim zeny, ktore naleteli bansko bystrickemu podvodnikovi LUBOMIROVI LICHEMU bytom Dumbierska 3, aby sa pridali ku nam poskodenym. Menovany je obzalovany a cakame na pojednavanie. V jednote je sila. Pripad bol zverejneny na TA 3, nebojte sa.
    Mozete mi odpisat???????
    publikované: 12.09.2009 15:04:28 | autor: alena mojzisova (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. kde je
    ta "nasledovna foto" ,ktoru mame rozobrat?
    publikované: 12.09.2009 15:26:43 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no jo smiesko
    tento clanok som nasiel uplnou nahodou, heh to boli krasne casy na rokli ked tam pobehovali taketo individua s priam smrtonostnymi pribehmi ako z časopisu bosorka alebo stary shit zvany fiškal hehe
    publikované: 23.09.2009 13:47:50 | autor: klök (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Tak hovoríš mág a veštec?
    Mám ja tiež skúsennosť s čiernou mágiou a jednou vedmou. Možno aj na tých Košicoch môže byť.
    Takže Vedma a Mág- Pán sveta ma vydierajú, dokonca mi hrozia, že keď im nenechám byt, tak ma zabijú. To je mágia, čo? Ako sa patrí.
    Polícia mi potvrdila, že duševný terorizmus pozná, no jen to dlhšie trvá.
    A že sa to dá aj na diaľku. Že zatiaľ mám ísť k ľudovému liečiteľovi, že mi urobí auru, čo ma ochráni
    Takže trošku iná forma, ale na nete sa im velice páči. Vytipujú si Ťa, obhliadnu a máľ problém. Tí moji sú muž a žena, hovoria skvele česky. Já jim dám! Sedieť pôjdu.
    Ahoj!
    publikované: 23.09.2009 14:26:38 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  8. mag? podvodník, klamar , vydierač......
    dajte si pozor na Petra Laboreckeho Tatranska2, Košice stare mesto, predtým Gerlachovskeho, ja som mu naletela najskor na liečenie a nepomohol zobral nehorazne peniaze na starú menu 40 tisíc, neskor mi zavolala jeho maželka vraj im dlhujem peniaze taha sa to cez políciu doteraz pan Laborecky sa vyhovara na zdravotny stav seba, neskor detí umelo nato natahuje.
    čo sa tka autora predo mnou že ho vydiera muž a žena može to byt laborecky a jeho žena katarína perfektne hovoria po česky a vyhražajú sa najma staršíma solventnejším dochodcom, nenalette mu
    publikované: 07.12.2009 19:34:06 | autor: lentilka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Lentilko, to by mohlo bejt,
    až na toho solventního:-))))Ale tihle jsou blíž, než v Košicoch. Podali si mne přes namotávačky rádijkové, potom teprve do hlavy. Nespal jsem skoro rok. A co čert nechtěl, meli se odkupovat byty, a oni, že mám vypadnout nebo a dál to jefurt to samý. Nejdřív mi ten pako, že usekne hlavu, potom mě stříleli skrz vokno do hlavy. Vona se dala jako za štětku, oplzláci a Pán světa s největčí Vědmou, jakou jse kdy spatřili.
    Motaj furt to samý. Už to není ani strašidelný. A vulgarismus jeden stíhá druhý. Jsou, že mí duchovní fíreři. Sadističtí ujeťáci. Ale už nemaj kam. Dal jsem to taky policii. Snad to dobře dopadne. Pro mne a lidi, za který se vydávaj. Chtěli mne učit i mantrúvat, mně, si představ.Tak je posílám do prdele, no. Prej to není dobrý, ale co mám koukat do blba a bejt za blba? Nacpávat se práškama?
    Akorát!
    Tak vám přeju, aby i ti vaši skončili se svejma mantráma v krimu, tam kam patřej!
    Ahoj!
    publikované: 07.12.2009 21:46:54 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. no, jo podvodníci a kríza to je fajn partička
    čitam tu vašu diskusiu a beha mi mraz po chrbte čo všetko dnes ludia neurobia pre peniaze , ale ten mrs. laborecky je akasi rozšírena huba - jedovata , mal by stym skončit a odíst do Irska balit ryby , tam by ho naučili moresom , moj švagor povedal o tejto praci že radšej basa ako ryby a ich porcovanie
    tolko moja myšlienka prajem pekne vianoce s rybami možno nachytane od menovaných podvodníkov
    publikované: 13.12.2009 18:39:16 | autor: ferine (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Laborecky alias kaitan sa rovna muchotravke zelenej
    pan laborecky napada na slovensku už roznych ludí , magiou , okradaním a jeho najnovšia choroba sa vola p. benova je nou úplne posadnuty a každemu zakaznikovi pre istotu hovorí ak ste boli za pani desanou tak vas to víde raz tolko ma na mysli pracdaže peniaze.od mojej svokry takto vymamil niekoko tisíc , mali by sme sa predtym než vyhladame takúto pomoc naozaj zamysliet nad tým za kym a či vobec musíme íst
    haidy
    publikované: 20.01.2010 13:19:22 | autor: haidy (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. jakto, ze Laborecky este stale čaruje?
    Tento clovek okrada ludi, ublizuje im, manipuluje nimi, vydiera, preklina a spolupracuje s roznymi mafianskymi spolkami, ktorym pomaha tou svojou slavnou magiou. Tolkokrat sa uz na neho zbioerali maily, ze nechapem, ze este stale neni v base. Ale neni sam, takyto sikovny. Je tam este aj dalsi kosican magnus, ktory na prvy pohlad vyzera velmi ludsky a ustretovo a potom tak ako kaitan , ked dostane dobre zaplatene, kludne sa na vas vykasle a zacne porabat priamo vam.
    publikované: 13.05.2010 12:25:31 | autor: .a.a.a.a.a (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Peter labrecky-kaitan, Blážová- chelsey, Bo- magnus = novodobé vydieranie
    Je to jedna mafia, ktorá zarába na neštastí iných , kým Laborecký si od jednej nemenovanej klientky ú mojej známej / vypýtal 90 tisíc, Bo - magnusovi stačilo mizerných 120 tis. a pani Chelsey odhadla prebežne svoje služby na 700 - 800 tisíc , kedže známa bola po predbežnej cenovej kalkulácii mágov - /ako si sami hovoria/ mierne v šoku a ich služby zdvorilo odmietla , začala sa smsková vojna denne týto mágovia zaslali pani M 40 vyhražných sms.
    za všetky citujem aspon niektoré
    od chelsey
    Kurva, ak zbytočne stojím kôli tebe tak si ma nepraj a prídem za tebou do roboty aj smojimi chlapcami a potom uvidíme, či zaplatíš alebo nie.
    Kaitan:/ po troch dnoch/
    pani M , na niečom sme sa dohodli ak mi dnedo 15 neprídu peniaze na účet , začnem na vašich detoch robit čiernu mágiu ..... Ja som trpezlivý čakam!!
    Bo magnus:
    no vydím že s vami po dobrom nepohnem , a kedže mi neodpovedáte použijem všetky dostupne donucovacie prostriedky , nie nadarmo my hovoria mäsiar....

    Takýmto ludom sa nedá nijak inak povedat než vydierači a mágiu ovládajú, tú mafiánsku.
    Nenalette im ....
    Roman
    publikované: 16.05.2010 15:06:26 | autor: nataly (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Nie som v tom sama
    Pekny den všetkým, ako tak čítam tak nie som sama čo naletela tomu podvodníčkovi kaitanovi.
    Za prelievanie vody z pohára do pohára tolke peniaze!!!
    pánko kaitanko
    publikované: 20.05.2010 14:37:47 | autor: no name (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. dalšia hlupana ktorú okradol
    rada by som kecla s niekym koho takto okradol hajzel Laborecký potom čo dostal svoje sa už neozýva ooo ja krava takto naletieť napr.p. no name tiež asi máte tú skúsenosť
    publikované: 20.05.2010 19:10:18 | autor: Lara (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. potomok
    My sme tiež naleteli p. Laboreckemu, bolo to v roku 2008 , kedy sme sa aj slamky chytali , pretože sme spolu 11 rokov a nemohli sme mat dietatko hoci sme obaja zdraví ! Pán kaitan , nám slúbil pomoc a že manželka otehotnie do 4 týždnov od posobenia jeho mágie. To sme však nevedeli čo je to za kvietok a že robí satanizmus , namiesto toho aby moja žena otehotnela začala chradnút - chorlaviet, neskor mala zachvaty zlosti , smiechu, plaču, ked som kontaktoval pana laboreckeho že čo sa deje vyšiel s pravdou von že on robí iba čiernu magiu - predtym nas otom neoboznamil. Ten jeho cenník tiež nie je pravda pohybuje sa tam cenovo od 200 eur., no od nás si za to aby sme mali potomka vypýtal 70 tis. eur. a komu sa to zdá srostost tak vobec nie je a vdaka nemu by som bol prišiel o manželku, ešteže na slovensku sa našiel človek ktorý nám pomohol najskor zdravotne a neskor počat potomka . Šárka má dnes 1 rôčik , aj preto sme sa rozhodli povedat pravdu o Laboreckom a jeho legitímnych krádežach.
    Zároven dakujem pani ktorá nám pomohla , le škoda že nadaní ludia si nemožu dovolt platit takú drahú reklamu ako podvodníci.
    Prajem vám tolko štastia kolko postretlo nás , vdaka nasmu slniečku Šárke.
    publikované: 22.05.2010 12:48:03 | autor: zúfalí (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. potomok
    My sme tiež naleteli p. Laboreckemu, bolo to v roku 2008 , kedy sme sa aj slamky chytali , pretože sme spolu 11 rokov a nemohli sme mat dietatko hoci sme obaja zdraví ! Pán kaitan , nám slúbil pomoc a že manželka otehotnie do 4 týždnov od posobenia jeho mágie. To sme však nevedeli čo je to za kvietok a že robí satanizmus , namiesto toho aby moja žena otehotnela začala chradnút - chorlaviet, neskor mala zachvaty zlosti , smiechu, plaču, ked som kontaktoval pana laboreckeho že čo sa deje vyšiel s pravdou von že on robí iba čiernu magiu - predtym nas otom neoboznamil. Ten jeho cenník tiež nie je pravda pohybuje sa tam cenovo od 200 eur., no od nás si za to aby sme mali potomka vypýtal 70 tis. eur. a komu sa to zdá srostost tak vobec nie je a vdaka nemu by som bol prišiel o manželku, ešteže na slovensku sa našiel človek ktorý nám pomohol najskor zdravotne a neskor počat potomka . Šárka má dnes 1 rôčik , aj preto sme sa rozhodli povedat pravdu o Laboreckom a jeho legitímnych krádežach.
    Zároven dakujem pani ktorá nám pomohla , le škoda že nadaní ludia si nemožu dovolt platit takú drahú reklamu ako podvodníci.
    Prajem vám tolko štastia kolko postretlo nás , vdaka nasmu slniečku Šárke.
    publikované: 22.05.2010 12:48:21 | autor: zúfalí (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. prosba
    prosím Vás napíšte na forum kto vám pomohol ja s manželom sme v podobnej sytuacii a nevieme na koho sa obrátit u laboreckeho sme boli v Januári a nič asi nás tiež oklamal , ako mnohích pred nami, od nás zobral 12 tisíc a mame mu doplatit ešte 6 .
    publikované: 22.05.2010 13:58:54 | autor: anita (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Prosím
    PROSÍM VLASTNÍKA TEJTO WEB STRÁNKY, ABY ZMAZAL VSETKY PRÍSPEVKY O PÁNOVI LABORECKOM, NAKOĽKO IDE O HLÚPE KLEBETY. ĎAKUJEM ZA POCHOIPENIE A CHCEM DODAŤ, ŽE NIE SOM PÁN LABORECKÝ, ALE JEHO KLIENTKA.
    publikované: 23.05.2010 17:55:13 | autor: Citadela (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. citedela,
    ako klientka by mohla napisat svoje skusenosti.netreba mazat ostatne prispevky.
    publikované: 23.05.2010 18:01:39 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Týpek
    Ten chudobný, týraný mág a veštec Laborecký je naozaj riadna sviňa bez chrbtovej kosti, ani si nechcem prestavit , že nejaky človek sa nad ním zlutuje a dá mu peniaze ktoré on prepije a prefajčí....
    a milá citadela ako poznám pana Laboreckeho zo susedstva , vôbec sa tu nepíšu klebety, ale pravda a keby som ja začala rozprávat o Petkovi a Katarínke , ako nechávali doma deti samé a oni chlastali v krčme, ako im zobrali deti do ústavu,a ake tabletky tento mág berie tak s toho bytu čo mu 19 mája zdevastoval spokojny klient nevíde ani za dva roky. A to nepíšem o tom , kolké peniaze má ten slávny mág napožičiavané od nás susedov....
    Keby nemal mamku a svokra tak zdochne, a on ju ide ešte špinit vraj ho zneužívala do jeho 15 rokov tá žena nevedela čo je život , každý boží týždeň bola u nich polícia , lebo chudáčik týrany kradol a prepadával ludí, jeho nebohý dedo za neho len pokuty platil .
    Ked zomrel a Petko nemal za čo pit , tak predal zlatú retiazku svojej matky za 800 korún a ona chudera mu za to že ju takto poohováral , krmi a šatí deti.
    pani Citadela opýtajte sa ho kedy naposledy videl svoje deti , stále su pri jeho mame a jemu už ani otec nehovoria . A Katarínka rada roztiahne nožky za trošku marišky ..... jednoducho chudáci.....
    A Petkovi to tiež po fete magický myslí......
    PS: ospravedlnte moje chyby neučila som sa na jednotky ako Petko , ale za to pracujem aj cez dochodok
    publikované: 24.05.2010 15:54:28 | autor: Ledyna (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Peter a mág? - to je for , však!
    Peter , nie je žiaden mág , ani veštec je to obyčajný chalanisko , ktorý sa ešte nenašiel , nemá žiadne nadprirodzené schopnosti, jediná jeho schopnost je neschopnost!
    V mene všetkých poctivých občanov mesta Košice a okolia sa Vám všetkým ospravedlnujem a nenechajte sa mu balamutit.
    Petra v detstve ani nikto netýral, to Peter týral svoju mamu správaním a ubližoval jej kde sa dalo ako tu vyššie napísala aj prispievatelka Ledyna , nie je to žiaden anjelik ani chudáčik, ved sa prídte presvedčit k nám do Košíc , radi Vás ubytujeme a ukážeme čo robí Peter aj Katka.
    No , na svete zrejme spravoslivosti nebude, pokial tu budú ludia, ale jedno mi je strašne lúto , že Pán Boh požehná dve krásne deti človeku, ktorí o nich nejaví záujem a keby nebolo Petrovej mamy tak tie detičky ani nevedia čo je to teple jedlo, prechádzka, poláskanie, nahrádza im mamu aj otca, ktorý den čo den značne podgurážený a posmelený alkoholom a ..., ocikávajú chodníky , ogrcávajú paneláky , a svoje erotické nadanie predvádzajú v spoločnom vchode.
    Neposielajte mu peniaze a možno jeho detom vrátite aspon čast s otca a matky, ktorý su už dnes ludské trosky.
    Pekny den , bez Petrovej mágie a jeho klamstiev, intríg.
    publikované: 26.05.2010 12:39:51 | autor: Doreen (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. aj ja sa pridávam k podvedeným klientom
    Mám s Laboreckym s Košíc podobnú skúsenost, zobral odo mna nemale peniaze a ked mu prišli na účet v Tatra banke tak sa neozval a ani nedvíha telefon.
    Tolko moja skúsenost
    publikované: 30.05.2010 15:00:15 | autor: Eva (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Keby nebolo keby...
    Pred pár dnami som sa rozhodla využit služby pana Laboreckeho, zaslala som mu 5 tisíc eur za odrábanie pre 4 člennú rodinu. Pán lborecký sa mi od 21.5.2010 po prijatí platby na účet neozval .....
    publikované: 31.05.2010 08:51:54 | autor: Sprostá (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. nie som veštec
    tiež sa volám Laborecký, no nie som veštec a dost ma mrzí že môj menovec a mág je neslávne známi už aj za hranicami Slovenska , častokrát ked sa predstavím pod tymto priezviskom sú reakcie ludí dost podráždené , po prečítaní roznych diskusii na internete sa im ani nečudujem.
    Je smutné, že na jednej stránke píše aký bol týrany a na druhej strane on týra a vydiera svojich klientov. Ráno ma rozosmialo , že si ma pán veštec pridal ako priatela na facebooku , kde založi petíciu proti požičke Grécku , ja osobne požičiam Grékom ako platit tomuto vymetačovi barov za neexistujúce služby.
    Velká hanba takému človeku
    publikované: 02.06.2010 12:33:40 | autor: Laborecky (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. nie som veštec
    tiež sa volám Laborecký, no nie som veštec a dost ma mrzí že môj menovec a mág je neslávne známi už aj za hranicami Slovenska , častokrát ked sa predstavím pod tymto priezviskom sú reakcie ludí dost podráždené , po prečítaní roznych diskusii na internete sa im ani nečudujem.
    Je smutné, že na jednej stránke píše aký bol týrany a na druhej strane on týra a vydiera svojich klientov. Ráno ma rozosmialo , že si ma pán veštec pridal ako priatela na facebooku , kde založi petíciu proti požičke Grécku , ja osobne požičiam Grékom ako platit tomuto vymetačovi barov za neexistujúce služby.
    Velká hanba takému človeku
    publikované: 02.06.2010 12:38:36 | autor: Laborecky (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. tak ja som tiez lahsi o dost penazi
    tak ten to hajzzel aj mna okradnul psichopat ako moze na ludskom nestasti sa bavit ved ked mame problemi tak ano zaplatime ale chceme pomoc a nie okradnutie ale jemu sa to vrati uz blokujem vsetkyy stranky ale ja viem kde on byva a ja si ho najdem a odchytim raz mne uz nejde o tie peniaze je to 1000eu ale o princip o nic ine ved je to obycajny alkoholik ja som bol na osobnom rituly ale asi sa zas prestahoval no napil ma jak svinu a z toho som nic nemal este tam bol akysik vestec zevraj v uvodzovkach z modrym nosom a tvaril sa ako vie carovat ludiaa moji neposielajte mu ziadne peniaze ved urcite su na sk nieaky iny vestci a magici z lepsimi skusenostiami hajzel nech sa mu to 200 krat vrati a este ten jeho dedko sa musi obracat jak kolotoc v hrobe este aj jeho fotky vicapi ze umrel ze ho hanba nefackuje
    publikované: 28.06.2010 22:29:39 | autor: oklamana (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. mágia
    Pomoc mágiou je postavená na pomoci diablom, najprv pomôže, potom je s vami koniec. Veď vyskúšajte uvidíte.
    publikované: 29.06.2010 21:37:50 | autor: Mimi (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Proto tu už třetím rokem bojuju proti mágii, bílý i černý
    Jsou to všechno hajzlové, pacholci Satanovi. Upálit je, nebo pověšet za hrdlo, dokud nenastane smrt, nebo nahnat na stadion a ránu do týla.
    Smradi, roztahujou se všemi spůsoby. Ještě jim dělaj reklamu jakože vzdělaný lidi. Satanisti.
    Propagují ovládnutí mysle,praxi nadlidí, duchovních vůdců, gestapáci,psychomanipulační techniky, zavřít je všechny. I propagátori, co si neumí vspomenout na to, co je naučila máma. Že jsou lidi jako každej jiný.
    Těžko je mi psát a zůstat slušný. Prasata magický, všichni skončej tragicky.
    publikované: 29.06.2010 22:26:54 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  30. hanba Petovi Laboreckemu
    mna je neskutočná hanba že taky zdierač a tyran malých detí v jednej osobe žije u nas v Košiciach, najviac ma mrzí že nas zasiahli povodne a vela mojich známych a priatelov zostalo bez strechy nad hlavou a základnych životnych potrieb, pomáha nám cele Slovensko - dakujeme.
    Prepáčte nám , že sme toho smrada nezastavili a prosím vás hlavne mu neposielajte žiadne peniaze jemu sa nič nestalo ani chudobny nie je jemu sa iba pracovat nechce, poprosili by sme nejakého pravnika aby nám dal radu ako zakročit proti nemu a hlavne aby nežil z rodinných prídavkoch svojich detí. Do basy ho treba dat hajzla príživníckeho.
    publikované: 04.07.2010 19:48:48 | autor: etela (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. preco
    Preco nadavate a tarate hluposti poviem vam len jedno v mag treba najprv rerit a potom budete prekvapeny pisete tu ako kebi ste mu to vsetko zavidely ste nechutny
    publikované: 14.09.2010 00:23:28 | autor: lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. nezavidim .... iba opisujem skusenost
    s panom Laboreckym mam osobnu skusenost, rozpadalo sa mi manželstvo tak som pana maga poprosila o pomoc....., povedal mi že vie pomoct .... dodnes nepomohol a za svoju prácu si zobral úctihodnych 47 tisíc korún na tri krát , platila som na účet v tatrabanke , dnes neverím panovi laboreckemu ani magii ale verím v sparavodlivost, pan laborecky je veeeelmi šikovny podvodník aj vydierač.
    Jarka
    publikované: 26.11.2010 19:40:58 | autor: jarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. všetkých hladajúcich+veriacich=oklamaných...je mi lúto..
    radšej prijmem svoj údel tažký..ale slubovačom,pomocníkom,záchranárom-s velkým darom-neverím navždy..kartárky,vykladačky-horoskopy-liečitelia..sú radi-ked ludia im veria..a pustia vela "peria"..nezáleží im na človeka osude-len "za kolko to bude..""
    kto im verí-prosím..ja im peniaze nenosím..
    publikované: 27.11.2010 09:58:47 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. A děláš moudře, Radost!!! Veru tak!
    Měli by je zavřít všechny! Ten kdo dokáže manipulovat s myslí, a vono se to dá, to je vodskoušený, a zneužije to, patří do basy, přinejmenším. Když to dělá za peníze tak pověsit na první lampu.
    Když to dělá ve zločineckém spolčení tak pověsit za hrdlo, dokud nenastane smrt a krátkej provaz, aby si to užil.
    Nic jinýho s těmahle bestiema a lidským dobytkem nevymyslíte.
    Takže magici, ezoterici, léčitelé, dávejte si majzla!
    publikované: 28.11.2010 10:14:57 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Laborecky - ????
    Bolas om v podobnej situaciii ako kolegyna pre mnou tiež sa mi rozpadlo manželstvo koli nevere , a mne zostali dve detičky a oči pre plač, poznate to zrejme viacerí hypoteka, škola, leasing a vyplata je preč... pan manžel si užíval novy život a domov nosil iba špinavú bielizen, ... nevedela som na koho sa obratit tak som na radu znamej vyhladala kaitana - Petra Laboreckeho a to bo, posledny kliniec do rakvy za prinavratenie vztahu si vypýtal zalohu 900 eur a 1100 som mala splacat oklamal ma povyhražal sa mi a nakoniec som našla tuto stranku kde ho naozaj pravdivo opisujete velkou obklukou od neho, ma mafianske praktikya nie veštecke ale čo može človek čakat od tyraneho psychopata a jeho utalačanej manželke romskeho povodu....
    ako moj otec hovori Hitler by mal na pol roka vstat zmrtvych a takychto by vyliečil
    publikované: 29.12.2010 15:02:14 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. o lahšej penaženke...
    ako tu tak čítam tie vaše príspevky , tak sa tiež chytam za hlavu ako som naletel .
    Minuly rok presne 28 decembra som tomuto panovi magovi zaslal 700 euro a dodnes sa mi nehlasi stale ma obsadeny telefon . Mne kazal robit kuzlo pozerat sa do zrkadla a prelievat vodu s pohara do pohara... zatial žiaden efekt okrem chudšej penaženky
    Rado Cadca
    publikované: 07.01.2011 10:31:15 | autor: Radovan Jakubík , Cadca (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. podvodnici
    a prečo tychto ludí vyhladavate radšej dajte peniaze na charitu alebo pomožte nejakej rodine v nudzi, lenže ako tak surfujem po nete vidím že ten pan laborecky je aj chudák aj klamar , nechapem že niet paky na takychto klamarov, možno basa by ich vyliečila
    publikované: 07.01.2011 12:00:54 | autor: snehulienka (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. fíha
    nemám slov , ja som mu chcel zaslat peniaze ..... uh , ešteže som našiel tento príspevok
    publikované: 07.01.2011 22:05:04 | autor: xxxxxxxxxxxxxx (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. nechapem
    Ja nechápem čím sa naozaj ten pan laborecky živý , žobraním alebo magiou.
    publikované: 10.01.2011 11:23:04 | autor: darinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. VESTEC
    pan laborecky je učebnicový príklad podvodníka paradoxne on si o sebe myslí že je sám spasitel a vobec len storečia si pomylil
    publikované: 28.01.2011 21:03:57 | autor: parodia (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. takto som pochodila ja
    zufalstvo - surfovanie na nete- nadej kaitan - telefonat - prívetivý rozhovor- fotky - rytual - suma 700 e - mail s číslo účtu - dakovne slova - znova rytualy - nepomahajú - depresia- hluchy telefon- žiadna odpoved na mail - hlúpa zakaznička - okradnutá - idem na dalšieho zakaznika / opakuje sa/
    publikované: 06.02.2011 20:36:34 | autor: eva (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. kaitan hajzel podvodnik
    aky pan- snad podvodnik medzinarodny--- prosim vas ludia neverte mu ani slovo on nema predstavu o magii. ako je to mozne ze odvody z prijmu neodvadza .danovemu uradu to nevadi...prosim nenalette mu...
    publikované: 21.02.2011 13:18:30 | autor: hlasna (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. špina jedna podvodnícka
    presne tak hlasna, hajzel a podvodník , ja sa čudujem ludom v Košiciach a okolí že mu nerozbiju hubu, okrada ludí , porába im .
    S rodiny moje dcery sii urobil dobrovolnych darcov penazí, zatovi sa vyhražal že mi zabije dceru ak mu nezaplatí a tak mal pravidelny mesačny príjem 900 eur .
    Bodaj by ho das zobral do najhlbšieho pekla aj s tou jeho ženou a deckami. Prajem mu len to najhoršie s najhoršieho .
    publikované: 14.04.2011 10:55:27 | autor: jana (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. ..nam sibe...
    .....o boze, to je hruza co to tu citam! Ludia, ale ved nam sibe, ved my sme ho vyhladali a verili sme MAGII! Priznam sa aj aj som verila,ale spamatla som sa asi dost skoro, mna to vyslo spolu len 500Euro!
    publikované: 18.04.2011 23:04:56 | autor: sibnuta (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. ...aj mne šiblo...
    Za hlúpost sa platí, hovorí stare múdre príslovie a veru je v nom kusisko pravdy.
    Mne tak preskočilo toho roku presne 16 marca 2011 som panovi laboreckemu zaslala 4000 - slovom štyritisíc libier, aby pomohol mojmu priatelovi vo velmi zložitej životnej situacii a tažkom psychickom rozpoložení.
    Za tie peniaze mi zaslal jedno zariekadlo a 2é položiek tovarov čo si mam kúpit aby som mohla magicky obrad urobit .
    Celá mágia pana laboreckého je jeden velky podvod a tie zariekadla či čo to zasiela si najdete na internete . On jednoducho stahuje s inych stranok navody a dobre na nich zaraba.
    Jarka tiež Šibnuta , momentalne v GB.
    publikované: 01.05.2011 15:13:57 | autor: vidiečanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. čirna magia
    klin sa klinom vybíja , a toho sa držím ja som nehladala nejakeho šaša ktorý neovlada na svojej webke gramatiku šla som rovno za Valkýrou aby tej špine čo ma porobila to porobenie vratila spat a verte že to funguje. Je mi fajn a moj život je o niečom uplne inom
    publikované: 06.05.2011 12:40:47 | autor: porobena (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. rodinny problem
    chystame webku na ktorej sa budú písat príbehy ludí ktorých oklamal kaitan samozrejme anonymne .My sme mu naleteleteli v roku 2006 kedy ešte nemal zivnost , a verte alebo nie šlo o nemale peniaze a efekt žiaden .
    takyto hajzel robí zlé meno inym liečitelom a magom ktorý svoje remeslo robia poctivo
    publikované: 08.05.2011 18:07:11 | autor: rodina (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. mágia či mafia
    Laborecky je podla mna pekny hajzlík unikajúci zákonu, pod slovo mágia skrýva vydieranie ohováranie a klamstvá, moja spolupráca sním bola celkom fajn najskor som chodila do parku zakopavat kosti potom som bola na cintoríne a skončila som pred zrkadlom s poharom v ruke , ked som pytala peniaze na spat rozposlal moje maily roznym nahodnym ludom zrejme svojim klientom. Neskor volal mojej rodine a manželovi - nevyliečeny alkoholik , momentálne aj narkoman, ktorý ma zbil , nie malo na iba na mesiac hospitalizacie , po nej som sa laboreckeho spytala prečo to urobil a odpoved bola ako inak intiganska a mafianska nezaplatila si mi, tak teraz si urobte obraz o liečitelovi magovi Petrovi Laberockom z Košíc
    publikované: 06.06.2011 16:43:04 | autor: Aneta (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. fajn pomoc
    kedže tu píšete iba negatívne veci o tomto kvázi magovi ..... zverejnujem vam mail osoby ktorá si hovorí Valkýra a mne velmi pomohla ,tiež som jej za služby platil , ale oplatilo sa
    hause@azet.sk
    Vyskušajte neolutujete Alexander Nárožný , Dolný Kubín
    publikované: 11.07.2011 10:48:59 | autor: Alexander (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Bola to najvacsia chyba v mojom zivote....
    Ja som tiez spravila tuto chybu. Velmi mi na niecom zalezalo a neuvedomila som si, ze toto nie je ta spravna cesta. Chcela som to riesit cez magiu, o ktorej som vlastne ani nic nevedela, len som cakala ze to bude rychly a zazracny sposob ako dosiahnut vytuzene. Natrafila som na nete na stranku Petra Laboreckeho, bolo to este niekedy v r. 2007. Nastastie suma nebola vtedy ani zdaleka taka vysoka ako tu pisete, vypytal si nejakych 7000-8000 Sk neviem uz presne, normalne sa mi ozyval a komunikoval so mnou, vymyslal "kuzla" ktore samozrejme nefungovali. Pri poslednom "kuzle" som uz citila, ze to nie je okej, teda ze urcite nepracuje iba cez duchov ako tvrdil. Okrem toho po cely cas tohto "carovania" som sa citila fyzicky zle...chybala mi energia, velmi mi padali vlasy este aj dlhe obdobie po tom, mala som vyse mesiaca hnacku, na ktoru nic nezaberalo.. Ked som sa nadobro presvedcila ze tadialto cesta nevedie, prestala som s tym, jednoducho som mu napisala ze uz viac v tomto pokracovat nechcem. Zobral to normalne, este mi podhodil do pozornosti svoju stranku o tazkom zivote no nato som ja uz velmi nereagovala a tym to bolo uzavrete. Ako citam vase prispevky o vyhrazani, mafianskych praktikach atd...obisla som velmi dobre.
    Napriek tomu to bola najvacsia chyba v mojom zivote. Nie kvoli peniazom, to je to posledne, vyhodila som za kdeake ine hluposti, na tom az tak nezalezi. No stratila som v zivote nieco, na com mi najviac zalezalo.... Mozno by sa to aj tak bolo skoncilo zle, ale to uz sa nedozviem a keby aj, aspon by som mala ciste svedomie ze to tak malo byt a nesposobila som to ja. Magia akakolvek je velmi zla vec a treba sa jej vyhybat. Aj keby to bola biela magia, od tychto veci sa treba drzat dalej.
    Hoci p. Laboreckeho nepoznam, verim vsetkemu, co ste popisali. Zdanlivo sa mu dari, valia sa mu peniaze, no na druhej strane nejake stastie sa mu iste zavidiet neda. Vyzera to inak, ked sa cloveku dari a ked ma z veci radost. Z neho je troska, alkoholik, total zniceny zivot, na svedomi stovky okradnutych ludi, nanic manzelka, ublizil svojej mame, rodine, detom, tolko zla...nemyslite ze uz ho dostihol ten diabol ku ktoremu sa tak denne utiekal?
    Povzbudzujem vsetkych aby uz nevyhladavali ziadnych vestcov ani magov, ani tych najodporucanejsich. Bojujte s problemami tak ako su, lebo cesta ktora sa zda jednoducha, nevedie nikam. Mne jedine co naozaj pomohlo v zivote, je modlitba. Nic ine mi neda tolko odvahy, vnutorneho pokoja a nadeje, ze bude lepsie :o) Majte sa, nech sa vam dari! :)
    publikované: 13.07.2011 21:20:47 | autor: beruska (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. magia pana Laboreckého
    pani, slečna Beruška v príspevku velmi šetrne ale trefne opísala pána Laboreckého,
    Moja skúsenost s jeho prácou je velmi čerstvá a zároveň bolestivá nakolko som v živote prišla o to na čom každému z nás zaleží najviac - dieta, rodina,
    pán Laborecky mi napísal že vie zachránit moju rodinku a ja som mu uverila.
    Dnes viem že to bola hlúpost nakolko on nerobil nič pre zachranu mojej rodiny , práve naopak zaslúžil sa o jej totálny rozvrat a nehanbil sa za to vypýtat značnú finančnú hotovost.
    Jeho veštenie je tiež nepresné stale mi hovoril že musí pomoct mojmu 14 ročnému synovi - a ja žiadneho syna nemám , mam iba 5 ročnú dcérku.
    Precestovala som tisíce kilometrov na slovensko aby mi pomohol a dnes mu nestojím ani za dvihnutie telefonu.
    Z jeho pani mamou som sa rozprávala je to celkom mila osoba , ktorá sa stara o syna - mladšieho brata pana Laboreckeho, v skromnom no čistom prostredí nie ako tvrdí pan laborecky....
    A s toho čo som vydela usudzujem , že keby nebolo svokrovcov pana Laboreckeho a jeho mami, v detskom domove by bolo o dve deti naviac , ak si človek nevie usporiadat svoju rodinu ako može pomahat inym ludom?
    Pre mna je pan Laborecky velmi chamtivý a bezcitny človek , ktorý nielenže nedopraje inym ale ani vlastnym detom a ničí dobré meno druhej metropoly slovenska mesta Košice.
    publikované: 05.09.2011 09:47:26 | autor: Edita (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Zlodej
    Laborecky nie je žiaden pán ale stoka slovenskeho naroda, mna okradol v tej najtažšej chvíli a neštíti sa pytat si aj doplatok a mailo sa mi vyražat aj s jeho ženu Katarinku, ked som chodil k nim do bytu na tzv sedenia, vždy si vedela vypýtat peniaze vraj že majú male deti a pod drýsty no nikdy som tam deti nevidel ------- za rok ma ojebali o 1 400 eur a to nepočítam tych veci čo som sa im nanosil do bytu , na oblečenie a jedlo------ ked som odmietol sedenie u nich že nemám peniaze tak sa nemožem zbavit ich sms v ktorých píšu ako ma zničia , nenalette im tak ako som hlúpo naletel ja , zdanlivej laskavosti . Je to okradač a zlodej hamba mu aj celej jeho rodine
    publikované: 09.09.2011 14:11:02 | autor: blbec (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. povodníkov ako húb po daždi
    na slovesku je tych podvodníkov viac nieln kaitan či ako ho tu oslovujete, Slamome, Olga,...... napokeci nas oslovujú podla profilu že mame porobene a ako nam odrobia sú to klamari , moja žena si dala odrobit za tisíce nemáme deti a ta ženská od nej pýta peniaze vraj že nam syna odrobí.... čisty podvod , no ale čo chceme sme na slovensku .
    Seriozny človek mag a liečitel nepotrebuje reklamu za tažke prachy jeho reklama sú spokojný klienti...
    publikované: 09.09.2011 14:19:38 | autor: honolulu (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Mágia
    Myslela som si že je to čisty blud čo tu píšete,a na vlastnej koži som magiu pana Laboreckeho kaitana vyskúšala je úžasná úplne som ju precítila a ten efekt neopakovatelný a zážitok s osobnostou ako je pan Laborecký nezabudnutelny . Ak nechcete aby vaše peniažky pracovali v banke na úrokoch investujte do magie pana Laboreckeho on ich zhodnotí v miestnom pohostinstve s jeho pani manželkou, ktorá vam dá ako bonus sériu romskych nadávok
    Viera
    publikované: 10.10.2011 09:17:28 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Minotkine postrehy sú pravdivé
    Mintka, steba by mal byt detektív , žial ja som sa tiež raz napalila no čo už život ide dalej dufam že som posledná ktorrú ten človek tyrany zúbožený okradol
    Držte sa a nenalette
    publikované: 11.10.2011 20:03:32 | autor: klarika (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. podvodnik Kaitan
    Tiez som tomu hajzlovi naletela, obral ma o 500 euro, a ked tu citam tieto komentare, myslim, ze to treba skoncit, nech neoklame dalsich ludi. Mali by sme sa spojit a podat spolocne trestne oznamenie. Peniaze uz sice asi neuvidime, ale aspon bude spravodlivosti ucinene zadost!
    publikované: 21.10.2011 09:46:23 | autor: Katarína (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. podvodníčka eva beňová
    Píšete tu o nejakom kaitanovi,ale ja mám skúsenosť s Evou Beňovou z čadce. Najskôr vypýta 400 eur, zo začiatku sa dovoláte, no potom pýta ďaľšie peniaze a nedvíha telefón. Keď ho aj zdvihne, o chvíľu položí. Nepovie vám nič, len pýta ďalšie peniaze, dokonca hovorí o svojich "problémoch". Vystupuje pod viacerými nickmi a adresu má na gmail všetko čo je na gmail, je zrejme ona.Takto sa krásne zarábajú peniaze, len sa divím,že na takýchto ľudí nie sú žiadne kontroly. Môžu veselo kradnúť. Niekto nezaplatí inkaso a už má problém a takíto hajzli kradnú a žijú si celkom spokojne. Kde sú daňové úrady alebo polícia? Obyčajného človeka by zavreli aj za euro. Celkom dobrý tip na "podnikanie". Žiadne kontroly,dane len krásne príjmy.
    publikované: 26.10.2011 18:48:23 | autor: janka (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. Neverím
    ja vam jednoducho Janka neverím k Benovej chodím pravidelne 3 rok a pomáha neklame !!! Ak budete chciet zverejním aj svoj mail , syn my 19 rokov ležl nevnímal dnes rozpráva a chodí o francúzkej palici vdaka pani Benovej. A ak by ste bola jej zakaznička mala by ste ine obzory o jej osobe ....
    Ja ju odporúčam lebo mne pomohla
    Emilía Tretinová Čadca Žarec
    publikované: 14.11.2011 19:49:15 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Laska
    moja skúsenost s panom Kaitánom je dosť nemilá , za prinavrátenie lásky môjho manžela si vypýtal 2350,- eur a stratil sa , adresy kroeé uvádza na internete sú nepravdivé a zavádzajúce , V Košiciach na Gerlachovského 8 býva jeho mama z druhom a byt na Tatranskej 2 je políciou zapečatený.
    Susedia tvrdia , že je v exekúcii a býva u svokrovcov, ktorý vlastnia reštauráciu, tí však na neho a jeho manželku pekné slovo nemajú , lebo vychovávajú ich dve deti ....,
    Hlavou mi preblesla myšlienka , že ako môže pomáhat tento pán iným, ked sa nevie postarat o vlastne deti.
    Pán Laborecký , nechcem od vs peniaze viem že miich nevrátite, ale v mene ludskosti a slz vašej svokry a svokra starajte sa o tie deti a financie ktoré som vám dala za nič investujte nich .
    Lívia Kolesárová
    0944343884
    publikované: 24.11.2011 11:42:41 | autor: Lívia (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Kaitan
    Super , ze som nasla ten forum, lebo ja hlupa som mu chcela zaplatit tie peniaze za prinavratanie lasky... Dakujem Vám! Majte sa, ludia... :)
    publikované: 09.12.2011 23:24:33 | autor: girl (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. ludska sprostosť
    ja nechapem ako môže niekto vyhadzovať tolko peňazi cudzim ludom ktorí akože vyveštia alebo podobne. To maju tolko peňazi že ich môžu len tak posielať cudziemu človekovi? tomuto sa hovori ludska naivita a sprostosť.....
    publikované: 14.12.2011 12:06:59 | autor: maria (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. naivná a sprostá
    Čudujem sa, že sa tu píše o nejakom Kaitanovi, len jeden príspevok som na šla o istej Eve Beňovej z Čadce. Aj odo mňa zobrala 400 eur, nielenže nevedela ani neporadila nič, začala sa zatajovať a keď som sa aj konečne dovolala, povedala mi veľké H... Čo je však najhoršie, ako keby na mne uplatnila čiernu mágiu, prišla som o neskutočné peniaze, o prácu, začalo sa mi veľmi zhoršovať zdravie. Neprajem jej nič zlé, lebo je to bosorka, ale vystríham pred ňou.
    publikované: 21.12.2011 12:44:38 | autor: naivná (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. duchovná očista
    Ja robím tzv. odrobenie, za to beriem 20 eur a nie 400 eur. To co tam tolko idu odrabat, ze za to beru az styri stovky? Vsak je to len sposob, ako prist lahko k peniazom. Povedia Vam, ze mate porobene a uz platite zo strachu a aj tak shit happens.
    publikované: 18.01.2012 21:07:39 | autor: Ján (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. manželstvo
    Zenatý som 25 rokov a s toh u mna manželka nebyvala 11 rokov sám som sa staral o deti domacnost a pod... , ona bola zamilovana pani Beňová mi fakt pomohla , stálo ma to nemale finančne prostriedky ale mam rodinu a čo je viac? , ak nie rodina .
    Fero
    publikované: 27.01.2012 10:07:07 | autor: Fero (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. veľký mág
    tak aj ja sa môžem pridať k skupine ako som naletela pánovi Laboreckému,za kraviny akože rituálne modlitby som vyvalila 450 eur a samozrejme nič sa nedialo.........je to podvodník a klamár
    čo naozaj môžem potvrdiť je spolupráca s Valkýrou a nemôžem dopustiť ani na pani Beňovú. Všetkým pekný podvečer.
    publikované: 27.01.2012 16:28:19 | autor: hanina (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. pre haninu
    svätá to pravda , keby nebolo tej beňovej tak nas tu kaitan dopreklína a doporába že by sa tu nedalo ani žit ved prečo sa stavali aj stavajú take tragédie na vychode slovenska, ja by som ho z našho štátu vyhnala .
    Mne zobral kaitan okolo 500 eur a zázrakom čarovneho prútika nebral telefony nereagoval na maily...., po čase som prišla aj na stránku smieško kde rozpráva aky bol týrany , tak to ma zatlačilo do kresla tak že ma dodnes chrbát bolí...
    23 januara sa mu ráčilo odpovedat na moj mail ked som začala spolupracovat s Valkyrou asi mu šliapla na otlak ked ma počastoval nadavkami typu
    citujem: Ty kurva Michalovska jebal ta pes ked mi ubližuješ... takto si pan laborecky velky týrany mag ctí svojich platiacich klientov v čase hospodárskej krízi.
    Jana Michalovce
    publikované: 30.01.2012 13:22:15 | autor: Jana (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. úsmevné
    nechápem prečo chdíte všetci k usmrkancovi ako je kaitan a podobny zhovadilci aj tu jeden píše že odrába za dvacku, kdo na to má zaplatí kdo nema zostane porobený.Ja som nehladal orábanie a neviem ake čary mary chl som naspat ženu a dieta ktoré odo mna odtiahla jej rodina lebo som nebol pre nich dost nobl , rovno som šiel za čiernou magičkou Valkyrou , povedala cenu , zaplatil som urobila robotu a som v celku spokojny s jej vysledkom roboty , neplačte tu nad rozbytým životom ale hladajte pomoc kde ju najdete a nie kde sa opalite, ako možete čakat pomoc od 30 ročneho potetovaneho chalaniska ktorý je raz tyran , raz magik inikedy zasa biznisman.... , podla mna je to v prvom rade hajzlík ktory nevie nič ine robit len kydat na vlastnú matku a ojebavat ludí v zlom psychickom rozpoložení
    prepáčte za pravopis a slovník verím že si pomožete tak ako ja a prajem vam vela peknych chvíl prežitých v kruhu vašich najmilších a rodiny
    Dragon
    publikované: 01.02.2012 09:58:20 | autor: dragon (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. pre Janku
    Janka ,človek sa učí na vlastných chybách a dnes si akurát tak poviem aká som bola blbá ,že som takému šašovi naletela.Verím že na každú opicu má pán Boh truhlicu a veľký mág to raz bude mať spočítané za nás všetkých.Vďaka Valkýre a pani Beňovej sa dnes dokážem pozerať na svoj život úplne ináč a som im za to vďačná.Všetkým krásny večer a všetko dobré. Jani slová od takého dilina ani ke´d sú to také urážky nech vás netrápia ..........
    publikované: 08.02.2012 17:20:15 | autor: hanina (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. patričkarky
    Ja svoju robotu robím poriadne , chcete magiu mate ju čiernu bielu zelenú..., peniaze od vas nepýtam sami mi ich davate ako odmenu za moje služby .
    Možete na mna najímat Valkyru ja neprestanem smojou magiou prilepšovat si vždy sa najde niekto zúfaly kto mi dá niekolko eur za to aby som niekoho z vas odpratal z cesty
    Kaitan
    publikované: 09.02.2012 12:01:47 | autor: kaitan (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. sklamanie
    tiež som sa nechala dobehnúť ale nie kaitanom ale pani Beňovou alias čiernou Valkýrou.Neverila som všetkým komentárom v diskusiách ale overila som si to na vlastnej koži,po zaplatení ešte chvíľu komunikovala a potom začalo zatajovanie,nedvíhanie mobilu.............neviem prečo sa takto dokážu správať niektorí ľudia a zneužíjú keď je človek v koncoch a chytá sa aj slamky..............tak veľa šťastia pani Beňová a Valkýra v jednom.
    publikované: 20.02.2012 12:08:31 | autor: karin (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. fakt už sa nedá veriť nikomu
    Tak aj s pani Beňovej alias Valkýry sa vyklula len obyčajná podvodníčka,ktorá dokonca ešte zablokuje prístup na jej stránku keď tam napíšeš o nej ako klame a podvádza ľudí.Ako jej dovolí svedomie takto sa obohacovať na nešťastí druhých.Veď keď ju človek osloví asi potrbuje pomoc a ona ? vymámi peniaze a zľahne sa po nej zem..........................
    publikované: 22.02.2012 10:15:46 | autor: karin (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. no koment
    Valkyra a Benova podla mna nie sú jedna a tá istá osoba, a pokial ja viem tak pani Benova neberie úž dlhšiu dobu objednávky nakolko sa chystá do dôchodku ,
    Naposledy som sa s p. benovou kontaktoval včera o 18 telefonicky a dnes som u nej bol osobne si po nejake veci a berie iba velmi akútne prípady tak si nemylim že vas karin oklamala jedna a ta ista osoba
    mimochodom pan Benova robí iba bielu magiu ...
    publikované: 31.03.2012 14:51:49 | autor: Jaro (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. konkurencia či zhovadilost
    vela vas tu opisuje svoje zažitky s tým či oným magom veštcom , mafiou............., mne pan Laborecký neublížil no zvažoval som s ním spoluprácu , neodradili ma komentáre o nom zverejnené na rôznych forach a novinách, ale prístup jeho samotneho ked ho odmietnete začne ohovarat inych ludí - veštcov, magov a konkretne E.D. Benovú ak ho aj tak odmietnete tak vam tvrdí že jeho klienti sú blázni a ine invektívne zvery, nakoniec zverejnuje komunikaciu medzi ním a klientmi - ktorá by mala byt tajomstvo....,
    Mne s toho vychádza že či mu zalatíme tisíc eur alebo nie vídeme s toho ako voli tak či onak.
    Prajem pekne velkonočne sviatky bez stresu a charakterov ako p. Laborecky alias kaitan
    Golko
    publikované: 08.04.2012 13:14:47 | autor: golko (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. Serte na kaitana!
    Vsetko svinstvo sa mu 3x vrati!
    Bude chradnut a skape ako potkan!Cudujem sa ludia vasej naivite,vsetko sa da zvladnut,mame svojho anjela strazneho.
    publikované: 08.05.2012 01:30:52 | autor: Grafik (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. Eva B.
    Mne povedal jeden veštec, že Sevalinka je vlastne Eva B. Má to zistené. Žiadnu mágiu neovláda, len ťahá z ľudí peniaze. Z jednej vytiahla 1500 eur. Je to normálne.
    publikované: 17.07.2012 12:34:36 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. podvodnik
    Neverte mu ani slovo! Je to podvodník. Je mily kym neposlete prachy. potom uz nezdvihne!!! Ak potrebujete ozaj pomoct volajte madam LUCIN 0904224686
    publikované: 18.07.2012 17:42:32 | autor: Viera Marková (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. Nie je rozdiel v mágii
    Jeden z najväčších exorcistov píše, že niet rozdielu medzi bielou a čiernou mágiou. 90 percent posadnutí je spôsobených práve mágiou. Ruky preč od toho, ak nechcete skončiť na psychiatrii, kde vás dokopy nedajú.
    publikované: 26.07.2012 13:45:30 | autor: Marek (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. A co takhle mágy a vědmy eliminovat?
    Aby věděli, že je někdo dá dolu? Co? Nelíbí? Dělaj jen to, co jim dovolíme.Jsou to zbabělci a svině.
    publikované: 27.07.2012 19:15:26 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  79. A co takhle mágy a vědmy eliminovat?
    Aby věděli, že je někdo dá dolu? Co? Nelíbí? Dělaj jen to, co jim dovolíme.Jsou to zbabělci a svině.
    publikované: 27.07.2012 19:15:26 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  80. magia ah tá magia
    čierna alebo biela ? to je dilema Pravda je taka nech už je Eva B . ten či onen človek na mna tie jej čary zabrali , nehra sa na paničku a 5Oo eury určite nepýtala , staršia pani bývajúca v horách mne pomohla za 10kg cukru 5l oleja a 20kg múky
    takže kdo si to písal si mimo ale že úplne
    publikované: 09.08.2012 14:46:04 | autor: Jozef (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. magia - penazí
    - tomu Laborecky rozumie , ponúkal požičky, teraz robí magiu a čoho všetkeho sa pri nom ešte dožijeme ano Boh nevie a srnka netuší, je smutné že na slovensku máme paragrafy tak pokrútené , že pri podvodoch a krádežiach čo Laborecky - kaitan napáchal ich polícia nevie narovnat.Poctvivý človek nemože dlžit ani korunu štátu , inštitúciam , a roznym vyberačom daní , no na takeho maga ako je Laborecký nič neplatí - záhada nieeee,podvod!!!!
    Ako čítam vaše príspevky je zaujímavé že niekto veští za 10 kg cukru a niekto za 30 tisíc eur , ešteže je trhová ekonomika .
    V istom príspevku sa pan Laborecky zmienoval aky je on váženy - na kilečka, vázení...
    a ako ho uráža že ludia píšu ako ich oklamal a vraj to píše tá istá osoba , osobne by som chcel vidiet jeho ksicht pred vyšetrovatelom a ked sa stretne s ludmi v jednej súdnej sieni.
    No, pán Laborecký jedna arabská múdrost venovaná odo mna Vám:
    V súboji s vašim hovnom nemáme šancu, či vyhráme alebo prehráme , tak či tak sa musíme umyt.!!!
    publikované: 12.08.2012 18:22:00 | autor: Karči (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. totalny nezmysel
    Ten pan L. musel prežiť asi riadnu traumu, ked nedviha svojim klientom telefon. Serte na neho, je to jeden zamindrakovany clovek, ktory si mysli, ze zjedol vsetku mudrost sveta, pritom je to hlupe hovado, co berie peniaze za svoje svieckove siesty pri Napoleone - ha, ha, ha.
    publikované: 23.08.2012 23:04:32 | autor: Pito (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. Porovnanie
    Važení prispievatelia čitatelia,
    nedá mi nereagovat na vaše prispevky a autorkun članok ako taký,
    V danom článku je kus pravdy že liečitelia a tzv. liečitelia si z nas urobili dobrú žmýkačku na peniaze.
    Na margo daneho pana Laboreckeho: ako už napísal Pito, zašteká ale neubliži, jeho vedomosti a celkové vyjadrovanie sa ako aj jednanie s klientom má úroven piatej cenovej skupiny , používa zastataralé techniky ktore kopíruje z kníh , pripomínajúce parodiu na anegdoty typu: chodte pred zrkadlo a zamyslite sa , neurazte pan veštec aj rodina Adamsových bola presvedčivejšia. dalším jeho negatívom je vek pomerne mladý 30 ročny človek z jednoduchých pomerov , a ako sa prezentuje jeho matkou dodnes týrany , bez vyšieho vzdelania , sa nemal ako v naprovnovýchovnom ústave naučit mágiu , nehovoriac o silvovej metode , nechcem byt sprosá ale musím pan Laborecky je chorobny klamar , ak si overíte aj diplomy ani jeden lektor v SR , CR , PL sa k panovi Laboreckemu nepriznava a žiaden oficialny diplom na toto meno nebol vydaný .
    Tiež ma pri komunikacii s ním zarazilo že som mu podsunula fotografiu zosnulej svokry a on mi nevedel povedat že je mrtva ale že ju treba očistit - mrtvu?
    Píšete že zverejnuje komunikaciu mne osobne zaslal jeho internú komunikaciu s klientmi fotografiami intimnostami , nakoniec som tiež dostala mail v ktorom opisoval pani E.B aka je zla a že tu komunikaciu rozposiela ona / z jeho IP adresy/ ked už nevedel ako odo mna získat - okradnút ma o nemalú finančnú čiastku vytiahol jeho najvačší tromf vraj ma preklína a postara sa o to aby som ochorela a pod žvásty , za písmenkami bol frajer , no ked prišlo v druhej metropole slovenska na lamanie chleba a zaklopala som na jeho dvere čakalo ma milo - nemile prekvapenie , najprv neotvaral aj ked podla jeho susedov bol doma aj s rodinou , tak som to v zdala a išla do nedalekeho podniku na kavu , tam po pol hodine prišiel pan Laborecky s manželkou dali si pivko aj zo zasmažkou otočili to viackrát ked pani laborecku hodilo o zem , prišla pani Laborecka strašia z dospelym chlapcom a dvomi malymi detmi , kupila im obed a časnička poprosila pani laborecku st. aby si nevestu odviedla domov , nakolko je spoločensky unavena . Stara pani pozbierala tyraneho synačika , nevestu a vnúčata a zo slzami v očiach odišla z celou magicko tyranou rodinkou domov , miestny pijan ironicky poznamenal : zas ojebal nejakú piču al kokota.
    tolko moja skúsenost a dojem s pana laboreckeho a jeho velkej mágie či zlodejiny? posúdte sami
    publikované: 05.09.2012 10:00:46 | autor: daniela c. (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. pomohol mi veštec kaitan
    pan kaitan je užasny veštec , v čase ked mi bolo najhoršie odo mna vytiahol 1100 eur za zrkadlovú terapiu či čo to bolo , ked to nepomohlo prelievala som vodu z pohara do pohara ako debil , ale takych pan kaitan potrebuje debilov čo calujú peniaze a ked necalujú tak sa im povyhraža jeho žena ktorá je raz medium neskor satanska pomocnička inikedy sa zahra na právnu poradnu .... jednoducho ak sa chcete zbavit penazí a mate už vytapetované hodte mu ich na účet alebo do dunaja efekt je ten isty !!!
    Termín kedy ma oklamal 22.8.2012 o 14 hodine mu s účtu odišla suma urgentne z Tatra banky a 23.8.2012 už nedvíhal telefon
    publikované: 06.09.2012 16:38:08 | autor: -------- (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. veštci a veštkyne
    ono nie je hovado len ten kaitan ale aj sevalinka , jaroslav a zana a podobne svine zoberú peniaze a viacej sa neozvú tá sevalinka je pekna kurva mne nahovorila že ako len pracuje na mojom probleme a stale niečo potrebovala ja som sa zadlžila aj rodinne zlato predala a nič , kaitan ten len zhrabol peniaze a neozval sa ostatny len cez telefon a volajte volajte ved hej jedna minúta od 50 centov do 1,6 eura a hodina ku hodine a ideme do krachu sú to obyčajne svine priživnícke nenažrané trest smrti by mal pre nich byt , to by na nich zrejme platilo alebo jezyky im vyrezat hajzlom
    publikované: 07.09.2012 09:44:50 | autor: gretka (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. verte neverte Kaitan je užasny
    KLAMAAAAR !!!!!
    publikované: 15.09.2012 14:07:01 | autor: chalupari (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. čo to
    vlastne máte za problémy -ľudia- že chodíte k takýmto "stroskotancom" ľudského ducha...
    však hľadajte pomoc u odborníkov...
    a ešte platíte toľké prachy!!!!
    nikdy ma nenapadlo zavolať vešticiam..šamanom...liečiteľom samozvaným...a platiť im..
    bud si pomôžem sama...odborník...BOH...aslebo to nechám na OSUD..
    používajte viac ROZUM...
    publikované: 15.09.2012 19:45:18 | autor: nechápem (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. pan Kaitán
    On síce spraví nejakú mágiu, ale prd to pomáha.
    publikované: 19.09.2012 09:52:50 | autor: anonym (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. """/
    kaitan klame a potom vydiera - žial vlastna skusenost a tu niekto dobre píše že BOH pomaha žial teratz ma dovolenku a zapnuty odkazovač
    publikované: 27.09.2012 17:17:33 | autor: ")") (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Viď
    Viď.
    publikované: 30.09.2012 16:10:32 | autor: Ján (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. odkial
    Prosím Vás pekne ludkovia , ved sme krestania alebo ineho vierovyznania ale predsa nemožeme verit človeku čo o sebe tvrdí že je viav ako Boh , či Vám už pomohol alebo nie pre mna je najviac Ježiš a svata trojica , až vtedy vyhladam pomoc Kaitana v mojom trápení ak premení vodu na víno ako to urobil Ježiš dovtedy je to podvodník ktorému sa nechce pracovat
    Eva
    publikované: 09.10.2012 11:14:15 | autor: Eva (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. Člověk nadaný,
    nikdy za pomoc nepýta peníze. Pravidlo č.1.Kdo chce peníze je šarlatán, podvodník a měl by se zabít sám.
    publikované: 09.10.2012 11:37:35 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  93. vážení
    mne sa zdá,že tie magie sú dobrý podvod.Je predsa iné riešenie.Máme terapeutov,psychologov...???
    publikované: 21.10.2012 00:56:46 | autor: Jani (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. terapie
    Len ide o to, či tie terapie zaberajú viac ako placebo efekt veštcov?:)
    publikované: 11.12.2012 21:16:48 | autor: Ján (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Pomohol mi Vestec Kaitan
    Pan Kaitan je jeden uzastny clovek ktoremu som velmi vdacny za jeho pomoc,mal som obrovske problemi zdravotne a po odrobeni sa mi zacalo darit,dnes sportujem,mam lepsiu racu a citim sa velmi dobre,jednoznacne odporucam www.vestenie.cz a cudujem sa konkurencii ze dokaze pisat take bludy a svinstva na tak dobreho cloveka,hambite sa,stojim za Vami pan Kaitan
    publikované: 04.02.2013 21:35:10 | autor: edo (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. podvodnik-kaitan
    mili citatelia aj ja som sa stala skoro/ nastastie/ obetou podvodu,...je to podvodnik klamar a uz ma tri deti ale to co som videla za tych par minut co som tam bola je otras katastrofa,...ja sa cudujem kde su socialne urady,...otravuje ma telefonatmi vcera som ich mala 113 hovorov samozrejme ze mu nedviham a rusim ho a este k tomu prida vyhrazne sms ale nereagujem viem sa obrnit trpezlivostou,....prajem vsetkym zufalym ludom aby neverili nikomu jemu podobnych a prajem vela stastia zdravia lasky a peniazkov,...peknu nedelu prajem
    publikované: 10.02.2013 14:56:12 | autor: dada (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. podvodník-kaitan???..podvodník-kaitan!!!
    ...ako mnohí z vás,aj ja som sa dostala do nezávidenia hodnej situácie a popravde,rozmýšľala som nad službami veštca-mága typu kaitan.. neviem,čo ma to osvietilo a reku vyhľadám si nejaké recenzie..páááni..to čo tu čítam, je des a hrôza !!!..neverím sci-fi príbehu,nazvaný "životopis" Petra Laboreckého..už len to,že sa učil výborne a tie chyby a štylizácia!!! Už to dáva vedieť,že pisateľ má IQ hojdacieho koňa..lenže to mi zas vyvrátilo myšlienku,že v určitom smere bol naozaj vynaliezavý a zistil odkiaľ bezprácne prísť k euráčom..zistil,že dá sa zarobiť na nešťastí druhých a človek ako taký, má rešpekt pred mágiou..prečo to nevyužiť vo svoj prospech?..priznám sa,som aj ja typ človeka,ktorý verí v niečo nadprirodzené.Mám tiež rešpekt pred mágiou, ale tak ako bolo písané v iných príspevkoch na stránkach podobných..keď človek má ten dar,mal by pomáhať ľuďom bez cenníka/ ktorý v tomto prípade je nehorázne vysoký/.potom ma napadlo..určite si k tomu pridá ešte toto treba urobiť..zaplať..ešte tamto treba..zaplať..a všetko nad rámec pôvodne dohodnutej sumy..nezaplatíš..dobre..odčarujem to,čo som už "akože"čaroval a dokonca pošlem na teba trest..a nielen na teba,ale aj na tvojich blízkych..brrrrrrrr..hrozná predstava..preto ďakujem príspevku vyššie uvedenému,dade,lebo je to najčerstvejší príspevok .. a ozaj napísaný ľudsky,bez emócii,len s potrebou ochrániť ľudí,ktorí sa ocitli v núdzi a hľadajú pomoc..takže ja som včas odolala,pevne verím,že odolajú aj iní,ktorí sa dostanú na túto stránku a nedajú sa zmanipulovať..
    publikované: 10.02.2013 15:57:52 | autor: lajla (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. BEŇOVÁ
    Podal už niekto trestné oznámenie na Beňovú?Aj ja mám skúsenosť a dosť drahú.
    publikované: 05.03.2013 13:52:19 | autor: Jarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. Kaitan...ufff...
    tak ako tu čítam komentáre, ešte dobre, že som si všetko prečítala, lebo ja sprostá som mohla byť ďalšou, ktorá sa ojebe o peniaze, o tie posledné, čo má... nestane sa tak, chválabohu :))
    publikované: 05.04.2013 00:53:53 | autor: tigo (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. Sranda o Sevalinke
    Užasne ,ako niekto označí že Sevalinka je Beňová a ešte to má aj overené?No mne veští 4 roky a viem ako sa volá...Hnus a označenie kurva a vytiahla 1500€ no hnus.Veď k nej keď sa už niekto dostane to je zázrak.Veští ozaj málo lebo hneď odporúča veštecké stránky.Nechválim ju ,ale toto mi pripadá ako manipulácia.Kaitána nepoznám ,ale sa tu toho nazbieralo viacero ,teda neviem.Ale ak ste takto ohodnotili Sevalinku je na zamyslenie či je to ozaj tak.
    publikované: 11.07.2013 14:00:58 | autor: Irena (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. bojim sa...
    bojim sa..poslala som peniaze tiez kaitanovi a teraz uz nechcem po tych komentaroch s nim spolupracovat,moze mi porobit alebo nieco take?posielala som mu aj foto ja blba..
    publikované: 15.08.2013 16:01:37 | autor: kika (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. DAKUJEM VESTCOVY KAITANOVY A ODPORUCAM
    Moja mala dcerka mala porobenie,mala zachvaty,plakala,stale bola viac a viac chora,oslovila som pana Laboreckeho alias Kaitana a strasne pomohol mojej malinkej,ja sa cudujem ako si moze konkurencia vymyslat take svinstva a obtierat papulu o tak super cloveka,samozrejme anonymne sa pise najlepsie,ja nepisem anonymne a mozem jednoznacne pana Kaitana Laboreckeho odporucit
    publikované: 29.08.2013 18:41:01 | autor: Janka Silova (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. VESTEC KAITAN NAJLEPSI MAG
    Ten kto tu pise zle veci na pana Kaitana je jeden a ten isty clovek,ktory je psychicky naruseny a rozdvojena osobnost,pan Kaitan ma tisice fanusikov na facebooku,pomohol spustu ludom a aj mne,videl som ocenenia a aj knihu,ludia si ho vazia a jeden dement ako moze pokazit dobre meno tak skveleho cloveka,sila
    publikované: 07.02.2014 14:42:25 | autor: Leonardo (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. madammaryclifford@gmail.com
    Ja som DOPRAVA Johnson z Kanady. Mám vážne problémy so vztahmi
    s priatelom a ukázalo sa, že sa prestahoval do domu svojho priatela
    byt. Všetko sa zhoršilo, pretože zacal chodit do barov a nahý
    kluby casto s priatelom, opitý a mdloby. On vždy
    Hrozí mi po telefóne zakaždým, ked ho volám kvôli všetkým zlým radám
    ktoré vám dal váš priatel. Naozaj ho milujem a stretávame sa
    8 rokov, ktoré nám dali krásnu dcéru. Stratil som aj vela penazí
    v terapeutoch, až kým niekto, kto som pomohol, mi predstavil Dr. Ogba
    Osvojte si svojho detského priatela; to mi dalo úplnú dôveru a
    silu obnovit. Robil som všetko, co som požiadal a po 72 hodinách som
    môj priatel ma volal a on sa ponáhlal domov, veci sa medzi nami zmenili
    emocionálne Má prácu a prestáva pit a ponecháva to irelevantné
    priatelia. Je to zázrak, ktorý som nikdy nepovažoval za možné, pretože som stratil
    všetky nádeje, kým nenašiel doktora Ogba, a preto som slúbil, že sa s ním podelím
    svedectvo v celom vesmíre. Všetko vdaka DR OGBO za
    Nadmerná práca, ktorú urobil pre mna. Nižšie je uvedená e - mailová adresa
    situácia, v ktorej prechádza srdcom, a ja ho uistujem ako on
    urobil mna pre mna, urcite vám to pomôže. Pošlite mu e-mail:
    drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
    +2348057586216 Môžete tiež KONTAKTovat na to, co je na tom istom telefóne
    císlo.
    publikované: 11.11.2017 12:10:58 | autor: HOPE (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014