Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chcem vedieť váš názor na...

...na warez, Operu a Windows

Dnes som sa rozhodla napisat iba tak obycajny suchy clanok, v ktorom chcem viac-menej zistit postoj nasho obyvatelstva.
Uz dlhsie sa tulam internetom a citam rozne diskusie. Ci o telefonoch, telefonoch alebo niecom podobnom . Vzdy najdem nieco zaujimave, co ma donuti si to precitat aj keby to malo priam niekolko stran prispevkov. Naposledy ma uputala jedna taka diskusia. Islo o to, ze autor chcel vediet ci si kupujeme software na telefony. Konkretne slo o fony s OS Symbian a ako kazdy majitel, medzi ktorych sa so svojou Nokiou radim aj ja, vieme, ze aplikacie, ktore fakt stoja zato, stoja aj nemaly peniaz. Preto sa aj ja chcem spytat tu, aj ked neviem aky to bude mat ohlas...Hned si dovolim aj odpovedat za seba.. Ja si nekupujem. Zatial som nenasla ziaden soft, za ktory by mi nebolo luto vyhodit par stovak..

Moja druha cesta pri kukani netu viedla vzdy do diskusii o Opere. Nie, nemyslim tym spevacke vykony ludi ani predstavenia v kine. Hovorim o jedinecnom prehliadaci, ktory na rozdiel od iExploreru nema problemy s validnym zobrazovanim stranok.. Ako priklad uvediem stranku Acid Test alebo aj test webštandardov. Skuste si to kuk v Opere, Exploreri a pre ostatnych odporucam aj FireFox...Som rada, ze moja Opera 9.2 to bezchybne zvladla. 

A to aj nadvazuje na moju tretiu otazku ci pouzivate Windows alebo Mac OS ci Linux. Odpoviem rovno na zaciatku, ja mam Win. Ale v skutocnosti ho nemam velmi v laske. Najradsej by som ho slahla von oknom, ale na notebooku vyuzivam hlavne net a PC suite by mi pod Linuxom nebezalo a teda by som asi nespojila uspesne kabel s fonom.  Ale dost nedavno som si robila dost velky zalusk na Kubuntu. PC suite by sa aj dalo ozeliet, moja CD romka sa vsak rozhodla strajkovat a nenabootovala CD. No co uz. Zmierila som sa s tym a tak som si aspon upgradla vzhlad na akoze Vistu. A kedze mi z Nokie uz mesiac a z T-Mobilu druhy mesiac  akosizabudaju akosi odpovedat ci planuju rozdirit podporu aj pre ine OS ako Windows, tak asi aj ostanem pre Microsofte.

 


 


Zhrnutie mojich otazok:

1.Majitelia smartphonov (WM, Symbian ci PalmOS), kupujete si VY programy a soft na Vase "stroje"? A ti co mate "dumby", vy si kupujete aplikacie?
2.Pouzivate Operu, FireFox, Safari, Maxthon alebo iny alternativny prehliadac ci ostavate pri Exploreri?
3. Aky operacny system pouzivate na Vasom desktope ci notebooku?

Za kazdu odpoved budem povdacna :)

Angelika


Ja a "technika" | stály odkaz

Komentáre

  1. strasne
    boze viac chyb sa mi uz nemohlo podarit napisat...
    publikované: 08.05.2007 16:02:54 | autor: minotka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. takze:
    1. -
    2. Opera (jednoznacne)
    3. Windows (bohuzial)
    publikované: 08.05.2007 17:38:27 | autor: snivajuci (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ja používam:
    1.-
    2. Firefox (mám optimalizovaný administračný systém v ktorom pracujem na Firefox) a Safafi
    3. Mac OS X 10.4.10 - a som veľmi rada. Mám za sebou tvrdé windows-ácke roky, ale OS X je OS X. Vrele doporucujem.
    publikované: 23.07.2007 23:19:18 | autor: monika (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014