Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dobre ráno, dobrú noc

Spomínala som už niekedy niekomu, ako veľmi neznášam ráno? No tak ho proste neznášam dvojnásobne. Dôvod k tomu ani veľmi nemám. Proste ho neznášam dvojnásobne.
Je to zbytočná časť dňa. Aj tak je tma a zima. No ale to nie je moja dnešná téma dňa.. Dnešná téma dňa sa volá poobedíe..No nazvime to skôr skorší večer. To chodím akurát z práce a teším sa na posteľ. Ako napr včera. Prišla som výnimočne o 6 domov. To sa v poslednej dobe stáva dosť neskoro, lebo inak chodím tak o 7. V podstate mi je jedno, kedy chodím domov, aj tak sa doma nudím, ale včera to bolo náhodou super :) konečne som prišla za relatívneho svetla domov. Lebo inak chodím za tmy tam, za tmy späť. Ako netopier. A to ma tak troška nebaví, lebo potom spím 9hodín denne a som viac mimo, ako keby som spala 5 hodín. Najhoršie je to tak poobede o 3. Príde na mňa útlm a už nie som schopná nič robiť. Potom si uvedomím, že este mám dve a pol hodiny robotu, tak sa preberiem, ale len tak napoly, aby sa nepovedalo. A večer padne 8 hodín a Angelika je mŕtva. Ale to už ležím v posteli a prehováram Jara, že este pol hodinu chcem byť hore, ale mám to zbytočne, lebo aj ked mi povie, že teda dobre, za desať minút spím ako zabita.. A to isté sa zopakuje aj dnes.. Ale dnes si môžem dovoliť vydržať dlhšie hore, lebo zajtra je víkend. A ja ho budem tráviť mimo robotu a všetkých otravnych ľudí. Celkom sa teším. Víkendy mám rada. Fakt skutocne rada. Jedna z mála vecí, ktoré fakt obľubujem. Víkend by som mohla mať kazdy deň. Lebo ked teraz zdvihnem hlavu a vidím všetkých tých ľudí, ako sa na seba tlačia v autobuse, tak fakt neznášam ráno..

Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014