Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ráno ako každé iné..

Neznášam, ked musím ráno vstať z teplej postele.. Je to pre mňa absolútne nepochopiteľne. Neviem, kto to kedy vymyslel, ale pravdepodobne mal rád ráno. A to ja neznášam..
Ale vstávanie nie je ani zďaleka take zle. Veď doma je celkom teplo oproti tomu, čo sa deje vonku. V sobotu skončilo babie leto, takže moje rána sa stávajú este neznesiteľnejšie.. Niekedy mám dojem, že teplota medzi in a out je prinajmenšom 20 stupňov.. Moje odhady nie sú dobre, ale teraz sa určite nemýlim. Veď dnes som už musela vybrať aj zimnú bundu.. A to je už čo povedať.. Sice mne je zima aj v lete ked všetci chodia v tričkách.. Ale ráno fakt neznášam.. Zvlášť ked musím ísť autobusom.. A tým chodím kazdy deň, takže moja nenávisť sa stupňuje každým človekom v ňom, kvôli ktorému musím stáť.. Niektorí asi milujú sardinky.. No prosím.. Ja mám tiež rada ryby. Ale nepotrebujem si ich pripomínať každé ráno v autobuse. A ani fyziku si nemusím pripomínať, takže ľudia, prosím, vákuum mi tiež nerobí dobre. Ono niekedy stačí otvoriť okno. Najviac to pomáha, ked sa na vás tlači starý chren, ktorý asi okrem cibule, cesnaku či iných arómatickych jedál na ráno nepozná nič iné..Ja fakt neznášam ráno. Ale ani to nie je zďaleka to najhoršie. Este som zabudla spomenúť MHD.. Ono si stačí všimnúť, že vzadu býva najmenej ľudí, ale tých malo ľudí tvoria v priemere 70-75 ročne babky, ktorých jediným zmyslom života je každodenná návšteva lekára, kedy na ceste k nemu dokážu opísať celú knihu chorôb, ktoré samozrejme postihli aj ich.. Ono by sa naozaj kazdy čudoval, prečo neznášam ráno.. Ale najviac ma znechucuje, ked musím v tej mestskej vystúpiť s predstavou, že už je to všetko, čo ma dnes caka a ono to teda vôbec nie je pravda. Spravidla mám hekticky deň, zmeškam autobus domov, prípadne majú v jedálni na obed niečo neidentifikovalne.. A za to všetko môžeš ty, ráno.. Keby si nebolo, nemusela by som vstávať z teplej postele uprostred najlepšieho sna, v ktorom neznášam ráno..

Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014