Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prierez internetom

Este ma tak napadlo, ze pocas mojich skromnych potuliek po webe som si vsimla, ze ludia pisu prevazne to iste. Ja som som si na drzovku dovolila ich rozdelit do par skupin... A som zvedava, kto ma zastavi

 1. Tokio Hotel

 Su to typy ludi, ako 15 rocne dievcata, sestra ich vola oje. Neviem, aky povod to ma, ale uz sa to tu celkom zauzivalo. Pisu o nich preto, lebo su do nich neskutocne zalubene. Dalej by to mohli byt dievcata, ktore maju tiez 15 rokov, tiez ich mozeme nazvat ojami, ale pisu o nich preto, lebo si predstavuju, ze s nimi zazivaju rozne pribehy: Vid tato stranka. Neviem, komu sa tobude chciet citat, ale upozornujem, ze su to vyplody bud chorej mysle alebo skutocneho sialenca. Nech je ako chce, stranok o TH je nespocetne vela a su navlas rovnake.

 2. Mobilni operatori

 No dobre, aj ja nadavam na T-Mobile, ze im nejde obcas dajaka sluzba a posmievam sa ludom, co maju Orange, ze maju Orange. Ale citat zufalcov, ktori stale dookola melu to svoje, ze vsetko je drahe, ze volania nie su zadarmo a sms su za 3,00 Sk + DPH, jeuz na povazenie. Ako nemam proti nim nic, ja by som tiez brala vsetko zadara, ale ked sa im nepaci, nech zahodia telefon za niekolko tisic do rieky a nech vykrikuju z kopca. To budu platit iba za lieky na hlasivky, ale volanie bude zadarmo.

 3. Srandisti

To su ludia, ktori maju vsetkych na salame a jedine o co im ide, je nazhromazdit na co najmensej ploche co najviac zabavy. Kym som pisala tento clanok, nasla som par zaujimavych stranok. Niektore boli blogy, ale napr tato stoji za to. Princip pochopi hadam kazdy, ale o tom potom. Proste ti ludia maju co povedat a dobre sa citaju.

 4.

Kreslíř, co krásu si maluje

za plátno nevidí

 

Kreslíř, co vrásku si maluje

tu hebkost nevidí

 

Kreslíř, co život si maluje

svůj život nevidí

 

kreslí si na ruce

 Niektori pisu basne. Su to ludia, ktorych neviem identifikovat. Ani nechcem. Su mi tak zvlastne krasni a odporni zaroven. Svoje myslienky davaju pred svetom najavo v neurcitych vetach, ktorych obsah treba vycitat a tym sa skryvaju pred realitou.

5. Vyciciavači

 

Nevies, kde by sa dalo stiahnut toto a toto? Zatazuju siete a spomaluju nam internet. Nehovorim, ze ja nestahujem nic, ale niekto tym zabera cely den a je to jeho zmysel zivota. Vsetko zhanaju a pri predstave, zeby to museli zaplatit sa im kruti zaludok.

6. Novinári a kritici

 Nic sa im nepaci a vsetko a vsetkych kritizuju a oni vedia vsetko najlepsie. Neunikne im nic, co stoji za troska kritiky a tajne dufaju, ze si ich diela vsimne niekto vplyvny a da im sancu ich spisovatelske schopnosti uplatnit aj na papieri. Nehovorim, ze ja by som to tak troska nebrala, rozmyslat viem, ked zrovna nejem alebo nerobim ine cinnosti, pri ktorych a pozaduje pouzivat aspon minimum mozgovych buniek.

7. Maniaci

 Nepoužívajú diakritiku ani nepoznajú základy gramatiky, ale rozumejú kvantovej fyzike, ženám a logike Microsoftu. Je ich málo a svojimi schpnosťami sú tak vzácni, že takmer vymreli. Dnes ich možno vidieť už iba na neobvyklých miestach ako učebnice dejepisu z roku 2065.

 Ked sa teraz tak nad tym zamyslim, ja asi nepatrim do ziadnej skupiny, mozno do nejakej malo rozsirenej a o tej pisat nema velmi zmysel, lebo klub o jednom clenovi nema perspektivu.


Moje trápne úvahy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014