Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prekliate pocasie

alebo ako nemam botasky
Dnes je taky pekny den J) vonku je po dazdi a zacalo svietit slniecko. Konecne veru. Chcela som ist so sestrou na bike, zeby sme sa sli previezt do Ziliny, no zacalo liat a tak nas aj presla chut...
 
Ach boze, co to pisem za hovadiny... To je tym, ze pozeram film .. Hriesny Tanec. Moj oblubeny film z detstva. Sme si s kamoskami ako dvanastrcne predstavovali ako sme na mieste „Bejby“..V tancovani samozrejme J)
 
Uz iba 82 dni a Jaroslav sa mi vrati. Na to sa tesim najviac.
 
V piatok nas sef pustil skor domov. Nabiehame na novy system a tak sme iba rozoslali dodavatelom info listy, zapratali veci do archivu a o pol 2 hajde domov.
 
Zajtra som si mala ist do Trencina pre reklamovane botasky, no iba mi povedali, ze ved do polnoci maju cas a mam prist v pondelok..Aka skoda, ze? Keby som nebyvala 85 km tak letim..Dufam, ze mi ich do buducej soboty postrazia..Teda skor myslim na moje prachy..Momentalne mam mensiu fin. krizu a do vyplaty este daleko.
 
Hrozne so mnou ja viem. Radsej by som sa mala ist venovat nasej stranky...Idem teda.
 
A prajem pekny vikend vsetkym, ktori sa tiez chceli ist bicyklovat a po dazdi stratili chut..
Inak nebol nadpis troska odveci? :D

Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014