Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Deň ako z rozprávky

Ráno pršalo. Dosť ma to vytočilo, keďže dnešok som si plánovala troška inak. Našťastie poobede sa to troška umúdrilo a tak bolo pekne. Tá jeseň vie byť fakt romantická. Môj plan bol ísť do Trenčína.
A keďže všetko bolo podľa plánu, Trenčín sa konal a konala sa aj pizza na obed. No skôr taký skorší olovrant..Fuj, mne bolo inak zle. Okrem toho, že mi tam kukurica plávala v litri oleja, chýbala tam soľ a tá nebola k dispozícii ani na stole. Márne som sa nahlas, tak aby ma počuli aj na opačnom konci reštaurácie počuli, sťažovala na túto skutočnosť. Moja nespokojnosť ostala mladou čašníčkou nepovšimnutá, nakoľko sa plne venovala kuchárovi, ktorému príprava pizze trvala asi 40 minút. Samozrejme, že sa to odrazilo aj na "dýžku" , keďže som 12 korún, ktoré mi chýbali do stravného lístka, vyčerpala na žuvačkach.. Asi sa mi to vypomstilo, lebo zvyšok dňa som strávila v kŕčoch a zaprisahala som sa, tak ako už veľakrát predtým, že pizzu už do úst nikdy nedám. Pomohol mi už len liter Pepsi coly, ktoru som stiahla, kým som čakala na vlak. Ale inak sa mi deň vydaril, aj ked ráno pršalo a to ma fakt vytočilo.

Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014