Angelika píše blbiny

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blog.sk

...šéér jóór máájnd

Celkom zaujímavé motto, že?

Pred úplne maličkou chvíľkou som si prečítala jeden blog. A to je všetko, čo sm k tomu chcela povedať. Skôr to berte ako moju súkromnú záložku, keďže dosť často zabúdam na veci, ku ktorým sa chcem ešte v budúcnosti vrátiť.

Ozaj už nie je zima, vonku ani nesneží a tvári sa to upršano. Ale stále nie sme ne tom tak hrozne ako Blaváci. Tí majú kalamitu len čo padnú na zem prvé vločky. A to je potom v správach aspoň o čom hovoriť.

Ozaj rada by som sa vrátila k dnešku. Vlastne ani nie sa k nemu vrátiť, ešte som ho ani nespomenula... Keďže som včerajšie poobedie strávila u kaderníčky, moje Energy poukážky nevyšli až tak nazmar. Som spokojná, ale nie až natoľko, aby som svojimi fotkami strašila maloletých občanov. V podstate to mám také ako som chcela, takže stačilo...

Ráno som si teda privstala, samozrejme, veď som si s tým musela niečo urobiť. Nieeee, vôbec mi to nestálo na štyri svetové strany...Dve hrste tužidla a vosku na vlasy to dokonale zvládli, takže som mohla ísť zarábať na ďalšiu návštevu... Veď aj museli, za tie nekresťanské peniaze, čo si tam za to vypýtali to musí byť dokonalé. Ale to sa uvidí, až keď skúsim ten šampón. Nie, nie som prehnane starostlivá o svoje vlasy ani nejaká oja, ale už keď si robím radosť, tak poriadnu...

No takže to strašidlo sa ráno zmenilo na celkom pozerateľnú strigu... Dúfam, že si to tu neprečíta Jaroslav, to by zasa bolo kriku :)

 


 

Už ma nebaví písať o sebe, rada by som napísala o niekom zaujímavom, áno áno viem, nemám veľa času, ale ak chcem byť raz úspešná novinárka, niekde začať treba. Takže ak si to tu čítaš ty, hľadač talentov a vieš, že nádejná hviezda môžem byť aj ja, neváhaj a ozvi sa mi. Samozrejme, že nebudem namietať robiť aj v noci, aby predomnou ľudia od strachu urieknutia neutekali... ( prepáč Jaroslav :/ )

Takže v budúcej časti, tu čaká zaujímavý článok, možno aj taká menšia recenzia, asi tým smerom sa chcem uberať v tomto blogu...

Ciele do roku 2007:

a)
viac písať
b) písať k veci
c) hlavne písať
d) začať rozvíjať svoju spisovateľskú činnosť

Som zvedavá koľko vecí bude škrtnutých v roku 2008...


Obyčajné vety | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    publikované: 31.01.2007 22:24:40 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    no aky bol sampon?:)
    publikované: 01.06.2010 10:46:36 | autor: Liliana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014